Postavite pitanje

Email:
Subjekt:
Poruka:
6 + 3 =

Ekskluzivna ponuda!

Na prodaju apartman na Tenerifima.

Tenerife apartman

 

Ocena korisnika:   / 1
NajlošijeNajbolje 

 

Rezervacija smeštaja upustvo za korišćenje na sajtu:  

( ukoliko želite da snimite kao fajl ili da oštampate imate i kompletno upustvo u pdf formatu )

 

Ukoliko ste pronašli smeštaj koji Vam odgovara i želite da izvršite rezervaciju neophodno je da se registrujete. Proces je jednostavan, dovoljno je da pratite korake na sajtu. Ukoliko niste sigurni ili Vam nešto nije jasno napravili smo ovo upustvo koje proces uprošćava. Za bilo kakvo pitanje slobodno nas kontaktirajte na telefon +381 (0) 60 543 10 20 ili na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Detaljno upustvo:

Registracija:

1. Da biste se registrovali kliknite na "Moj račun"

 

 

 

2. Otvara se stranica za logovanje i pošto nemate nalog kliknite na "nemate nalog"

 

popunite ponudjen formular i kliknite na "Registracija"

3. Sada Vam je na mail koji ste upisali prilikom registracije poslat aktivacioni link. Otvorite mail koji ste dobili od "Apartmani Beograd" trebao bi da se nalazi u inbox, ako nije u inboxu proverite i spam folder.  U našem  e-mail-u imate aktivacioni link, kliknite na njega i otvoriće Vam se stranica na kojoj će da piše da Vam je nalog kreiran.

 

 

 

4. Sada se možete ulogovati sa vašim podacima.

Rezervacija:

1. Sada kada ste registrovani i ulogovani, na našem sajtu možete da izvršite rezervacije. Pronadjite smeštaj koji Vam odgovara ( klikom na traži, otvara Vam se opcija za pretragu smeštaja )

 

Kada ste pronašli smeštaj, kliknite na njega. U kalendaru rezervacija pogledajte kada je smeštaj slobodan. Crvena oznaka znaci da je potvrdjena rezervacija i u tom period nije slobodan, plava oznaka znači da je rezervisan, ali nije potvrdjena rezervacija. Ako nema oznaku, taj period je slobodan i možete da ga rezervišete.

Da biste uradili rezervaciju kliknite na dugme "Rezerviši " tim će Vam se  otvariti sledeća opcija gde možete da vršite rezervacije

 

 

( donja slika ) odaberite datume klikom na mali kalendar pored polja početni i krajnji datum.

 

 

Prikazaće Vam se i ukupni troškovi.

Ukoliko prvi put radite rezervaciju na našem sajtu neophodno je da upišete još nekoliko informacija  o Vama. Upišite detalje o korisniku i kliknite na "Rezerviši "

Nakon ovoga koraka dobićete e-mail sa svim ostalim informacijama i instrukcijama za potvrdu rezervacije tako da se završetak upustva nalazi u tom mailu. Želimo vam prijatan boravak !

 

 

 

      

top