Postavite pitanje

Email:
Subjekt:
Poruka:
6 + 3 =

Ekskluzivna ponuda!

Na prodaju apartman na Tenerifima.

Tenerife apartman

 

Ocena korisnika:   / 0
Prodaje se povoljno korišćenje apartmana na Tenerifama (Regency club resorts) u sistemu "time share" - korišćenje apartmana je sedmodnevno - svake parne godine -37-me nedelje(Septembar).
Apartman je udaljen 600 metara od mora, 200 metara od tržnog centra.
 
Prednost kupovine je u tom što se pored korišćenja apartmana postaje i član organizacije RCI,
a to omogućava neograničenu razmenu ili korišćenje drugih apartmana na različitim lokacijama širom sveta po vrlo povoljnim uslovima. U razmeni je dozvoljeno svake godine bilo gde neograničeno puta koristiti apartmane u istom rangu kao što je ovaj apartman. Opširnije o ponudi apartman https://www.rci.com
Prodajna cena je 8000 eura.
Za sve dodatne  informacije pošaljite e-mail na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
 
 
 
 
Ocena korisnika:   / 1

 

Rezervacija smeštaja upustvo za korišćenje na sajtu:  

( ukoliko želite da snimite kao fajl ili da oštampate imate i kompletno upustvo u pdf formatu )

 

Ukoliko ste pronašli smeštaj koji Vam odgovara i želite da izvršite rezervaciju neophodno je da se registrujete. Proces je jednostavan, dovoljno je da pratite korake na sajtu. Ukoliko niste sigurni ili Vam nešto nije jasno napravili smo ovo upustvo koje proces uprošćava. Za bilo kakvo pitanje slobodno nas kontaktirajte na telefon +381 (0) 60 543 10 20 ili na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Detaljno upustvo:

Registracija:

1. Da biste se registrovali kliknite na "Moj račun"

 

 

 

2. Otvara se stranica za logovanje i pošto nemate nalog kliknite na "nemate nalog"

 

popunite ponudjen formular i kliknite na "Registracija"

3. Sada Vam je na mail koji ste upisali prilikom registracije poslat aktivacioni link. Otvorite mail koji ste dobili od "Apartmani Beograd" trebao bi da se nalazi u inbox, ako nije u inboxu proverite i spam folder.  U našem  e-mail-u imate aktivacioni link, kliknite na njega i otvoriće Vam se stranica na kojoj će da piše da Vam je nalog kreiran.

 

 

 

4. Sada se možete ulogovati sa vašim podacima.

Rezervacija:

1. Sada kada ste registrovani i ulogovani, na našem sajtu možete da izvršite rezervacije. Pronadjite smeštaj koji Vam odgovara ( klikom na traži, otvara Vam se opcija za pretragu smeštaja )

 

Kada ste pronašli smeštaj, kliknite na njega. U kalendaru rezervacija pogledajte kada je smeštaj slobodan. Crvena oznaka znaci da je potvrdjena rezervacija i u tom period nije slobodan, plava oznaka znači da je rezervisan, ali nije potvrdjena rezervacija. Ako nema oznaku, taj period je slobodan i možete da ga rezervišete.

Da biste uradili rezervaciju kliknite na dugme "Rezerviši " tim će Vam se  otvariti sledeća opcija gde možete da vršite rezervacije

 

 

( donja slika ) odaberite datume klikom na mali kalendar pored polja početni i krajnji datum.

 

 

Prikazaće Vam se i ukupni troškovi.

Ukoliko prvi put radite rezervaciju na našem sajtu neophodno je da upišete još nekoliko informacija  o Vama. Upišite detalje o korisniku i kliknite na "Rezerviši "

Nakon ovoga koraka dobićete e-mail sa svim ostalim informacijama i instrukcijama za potvrdu rezervacije tako da se završetak upustva nalazi u tom mailu. Želimo vam prijatan boravak !

 

 

 

Ocena korisnika:   / 1

 

HOTELI


Boravak u luksuznom hotelu, visokog komfora po pristupačnoj ceni, san je svakog od nas. Da bi ste ostvarili Vaš san o idealnom odmoru i smeštaju naša ponuda hotela obuhvata hotele svih kategorija, prilagodjene potrebama gostiju.

Hotel Beograd i hotel Novi Sad obuhvataju smestaj sa veliki brojem soba po povoljnim cenama. Hoteli pružaju delimičnu i potpunu uslugu pod kojom se podrazumeva spavanje, prehrana i zabava. Novi Sad hoteli i Beograd hoteli mogu da se pohvale velikim brojem soba, jednokrevetnih, dvokrevetnih ili trokrevetnih koje su u potpunosti opremnjene svim potrepštinama za potpunu uslugu i odmor gostiju.

Hoteli Srbije imaju na raspolaganju recepciju, sobe, restoran, bar, kuhinje koji gostima pružaju najveći nivo komfora. Od  veličine hotela zavisi smeštajni kapacitet, broj soba i kreveta. U zavisnosti od kategorije hoteli imaju otvorene i zatvorene bazene, noćne barove, kockarnice, saune, frizerske salone itd.

Sobe hotela su opremnjene krevetima, kupatilima sa wc-om, mini barovima, televizijom sa satelitskim ili kablovskim prijemom, internetom, telefonom itd. Imaju adekvatno grejanje i klimatizaciju.

Izdavanje stanova, apartmani Beograd, hoteli, hosteli u Beogradu i širom Srbije očekuju Vaš dolazak, zato putem našeg sajta rezervišite najbolje! Hoteli u Srbiji idealni za predah i kvalitetan odmor, za Vas i Vašu porodicu ( hoteli Beograd - hoteli Novi Beograd - hoteli Novi Sad )

Hoteli Beograd cenovnik:

Hoteli Beograd cene su veoma pristupačne i u odnosu su ponudjenim komforom i kategorijom. Jeftini hoteli u Beogradu pružaju mogućnost adekvatnog odmora i smeštaja po veoma povoljnoj ceni.
Ocena korisnika:   / 2

 

O nama  i uslovi korišćenja

Apartmani-Beograd.Net

- je sajt koji pruža uslugu prezentacije smeštajnih kapaciteta na teritoriji Beograda, ali i cele Srbije. Sajt je osmišljen tako da bude što jednostavniji za pregled i upotrebu. Korisnicima sajta se pruža mogućnost da pregledaju i pronadju smeštaj koji im najviše odgovara i po ceni, ali i po ostalim parametrima. Sav ponudjeni smeštaj je strogo proveren i ne postoji mogućnost malverzacije po tom pitanju, odnosno na sajt nije moguće da se postavi oglas ili ponuda bez kontrole administratora sajta. U slučaju eventualnih problema oglašivač će da snosi posledice, a mi ćemo nastojati da korsnik smeštaja dobije baš ono što je tražio u rezervaciji.

 

Uloga sajta je da omogući posredovanje izmedju vlasnika smeštaja i korisnika smeštaja.

Cene izložene u oglasima su kompletne cene i nema skrivenih troškova.

 

 

Ocena korisnika:   / 1

 

HOSTELI

Izdavanje stanova i apartmani Beograd koje možemo da Vam ponudimo putem našeg sajta, kao i hosteli nalaze se na idealnim lokacijama blizu glavnih dešavanja, a u mirnim delovima grada tako da Vam obezbedjuju siguran i adekvatan odmor.

Hosteli u Beogradu (hostel Belgrade) koje možete pronaći u našoj ponudi predstavljaju  komforan i kvalitetan smestaj, jeftinijeg tipa.

Usluge koje Vam mogu ponuditi hosteli Beograd obuhvataju sigurno i udobno prenociste za jednu noc. Smestaj koji imaju u ponudi Beograd hosteli ( Belgrade hostel )na našem sajtu, sve više se približava složenosti hotela zbog ekspanzije turista i velike potrebe za smeštajem jeftinijeg tipa.

Hosteli u Beogradu su višekrevetni sa zajedničkim kupatilom. Cene hostela su povoljne. Gotovo svi hosteli Beograd imaju priključak za internet i mnoge druge povoljnosti. Zbog zahtevnosti turista za jeftinijim smeštajem u Beogradu ponuda obuhvata i dvokrevetne sobe sa sopstvenim kupatilom.

Ponudu hostela u Beogradu možete pronaći : hosteli Beograd ( hostel Belgrade )

Hostel preporučujemo

Usluge koje imaju u ponudi hosteli Beograd ( Belgrade hostels) koriste najčešće mladi koji se nalaze na proputovanju. Usluge mogu da koriste i svi oni kojima je potreban smestaj za jednu noc.

 

 

      

top