Postavite pitanje

Email:
Subjekt:
Poruka:
6 + 3 =

Ekskluzivna ponuda!

Na prodaju apartman na Tenerifima.

Tenerife apartman

 

Ocena korisnika:   / 3
NajlošijeNajbolje 

 

IZDAVANJE STANOVA

 

Iznajmljivanje stanova u Beogradu putem našeg sajta, predstavlja odlično rešenje ukoliko želite da se odmorite od poslovnog putovanja. Ukoliko turistički obilazite grad, preko našeg sajta za iznajmljivanje stanova Beograd možete da pronadjete i iznajmite stan sa jednodnevnim, višednevnim ili vikend varijantama iznajmljivanja.

Izdavanje stanova Beograd i izdavanje stanova Novi Sad koje imamo u ponudi, obuhvataju privatni smestaj visokog komfora. Stanovi su različite kvadrature i samim tim različite opremnjenosti. Opremljenost stanova naših agencija za izdavanje stanova Beograd je više nego zadovoljavajuća i nadamo se da će te se u to uveriti i biti zadovoljni kao i mnogobrojni klijenti pre Vas. O tome svedoče njihovi utisci, ponovno i redovno vraćanje u stanove.

Stanovi su klimatizovani i imaju adekvatno rešenje za grejanje u vidu centralnog grejanja, lokalnog itd. Stanovi imaju TV sa kablovskom ili SAT rešenjem, kao i internet, telefon, parking mesto itd.

Stanovi za izdavanje Beograd ( Stan na dan )

Ukoliko tražite jeftin smestaj za izdavanje u mogućnosti smo da Vam ponudimo adekvatan smestaj po izuzetno pristupačnim cenema. Iznajmljivanje stanova u varijanti stan na dan izuzetno su aktuelni i povoljni. Idealno rešenje za odmor i nastavak puta. U ponudi su stanovi vrhunski opremnjeni, komforni i na atraktivnim lokacijama. U blizini se nalaze marketi i kafe-i. 

Izdavanje stanova:

- izdavanje stanova Beograd
- izdavanje stanova Novi Sad
- izdavanje stanova bez posrednika

Stanovi za izdavanje su prilagođeni estetski i funkcionalno. Dizajnirani tako da zadovolje ukuse kllijenata. Atmosfera i enterijer su napravljeni tako da stanovi i boravak u njima bude prijatan i opuštajući.

Nameštaj koji poseduju stanovi za izdavanje je udoban, kvalitetan i stilski uklopljen. Kuhinja stana je potpunosti opremnjena. Kuhinjski elementi su ekonomični i funkcionalni. Kupatila su opremnjena po zahtevima modernog stanovanja i sadrže sve potrebne sanitarne elemente, potrošnu higijenu i fen za kosu.

 
Stanovi za izdavanje Beograd Vam osiguravaju zadovoljstvo boravka!

 

 

      

top