Postavite pitanje

Email:
Subjekt:
Poruka:
6 + 3 =

Ekskluzivna ponuda!

Na prodaju apartman na Tenerifima.

Tenerife apartman

 

Ocena korisnika:   / 8
NajlošijeNajbolje 

 

Apartmani Beograd

Izdavanje stanova i apartmana na kratko vreme Beograd


Prilikom iznajmljivanja apartmana sva pažnja usmerena je ka izgledu i komfornosti apartmana kao i prema ceni. Apartmani za izdavanje kao i sav privatni smestaj koji možete pronaći u našoj ponudi su izuzetne komfornosti i nalaze se na atraktivnim i pristupačnim lokacijama. Cene su veoma pristupačne i u odnosu su sa Vašim zahtevima u kvadraturi, opremnjenosti i komforu.

Privatni smestaj, stanovi i apartmani Beograd ili Novi Sad koje imate u ponudi na našem sajtu, ispunjavaju sve norme i prate moderne standarde u kvalitetu stanovanja i boravka.

Apartmani su vizuelno i funkcionalno opremnjeni. Adaptirani su i savremenizovani za što kvalitetniji i udobniji boravak. Izgled i raspored sobnih, kuhinjskih i kupatilskih elemenata je usklađen sa stilom u kojem je opremnjen apartman radi prijatnije atmosfere.

Stan na dan je idealno rešenje ukoliko se nalazite na proputovanju bilo poslovnim ili turističkom. U njemu se možete odmoriti i napuniti energijom za nastavak putovanja. Ispunjava sve uslove potrebne za kvalitetan odmor i smeštaj, bilo da je u pitanju iznajmljivanje stana na jedan dan, nedelju ili sezonsko izdavanje stanova.

Izdavanje stanova Beograd i izdavanje stanova Novi Sad koje imamo u ponudi obuhvataju privatni smestaj visokog komfora. Stanovi su različite kvadrature i samim tim različite opremnjenosti. Opremnjenost apartmana i stanova koje možete pronaći na našem sajtu, za izdavanje stanova je više nego zadovoljavajuća i nadamo se da će te se u to uveriti i biti zadovoljni kao i mnogobrojni klijenti pre Vas.
O tome svedoče njihovi utisci, ponovno i redovno vraćanje uapartmane iz naše ponude.

Apartmani su klimatizovani i imaju adekvatno rešenje za grejanje u vidu centralnog grejanja, lokalno itd. Apartmani imaju TV sa kablovskom ili SAT rešenjem, kao i internet, telefon, parking mesto itd.

Sobe, apartmana su u toplim bojama usklađenim sa nameštajem. Kreveti su prostrani i udobni. Kuhinja koju poseduju apartmani je prostorno i estetski adaptirana sa svim kuhinjskim elementima potrebnim za samostalno spremanje hrane. U zavisnosti od zahtevanih lux varijanti apartmani imaju opremnjeno kupatilo. Svakom kupatilu pored osnovnih sanitarnih elemenata možete naći potrošnu higijenu i fen za kosu.

Nedaleko od privatnog smeštaja nalaze se kafe-i kao i prodavnice. Apartmani su locirani tako da Vam je omogućeno brzo i nesmetano funkcionisanje i nabavka potrebnih namirnica.


U ponudi apartmani:
- apartmani u Beogradu ( apartmani novi beograd, apartmani beograd centar )
- apartmani u Novom Sadu
 
Privatni smestaj u sklopu kojeg su jeftini stanovi za izdavanje:
- stan na dan, sobe za izdavanje, sobe u Beogradu
- Izdavanje stanova Beograd, izdavanje stanova Novi Sad
- prenociste beograd, dnevni boravak Beograd

Izdavanje stanova Beograd bez posrednika je ekonomično rešenje.

Vršimo i posebne usluge nabavke namirnica po Vašoj želji kao i pranje (odnošenje i donošenje) garderobe pri čemu smo posrednici između Vas i perionice, nabavku karata za kulturna dešavanja koja Vas interesuju.
Cene usluga su u cenovniku i odvojene su od cena smeštaja.

 

      

top