Postavite pitanje

Email:
Subjekt:
Poruka:
6 + 3 =

Ekskluzivna ponuda!

Na prodaju apartman na Tenerifima.

Tenerife apartman

 

Ocena korisnika:   / 1
NajlošijeNajbolje 

APARTMANI SRBIJA


Vikend na Zlatiboru ili Kopaoniku?! Odmor za dušu.


Provedite odmor na atraktivnim lokacijama iz naše ponude!
Neka Vam ostane u najboljem sećanju toplina i planinski miris naših apartmana.


Iz ponude izdvajamo - Zlatibor i Kopaonik zbog izuzetne prorodne lepote, povoljne klime, bujne vegetacije, bogatstva faune, banja, jezera... Seotski turizam predstavlja idealan odmor u Srbiji koji možete sebi da priuštite. Daleko od gradske vreve u toploj, planinskoj atmosferi provedite odmor šetajući i udišući svež vazduh. Napunite se energijom i zdravljem za dug vremenski period.

Apartmani Zlatibor i apartmani Kopaonik iz naše ponude smešteni su u mirnim delovima Kopaonika, Zlatibora... Do apartmana se lako dolazi putem koji se čisti i održava u svim vremenskim uslovima. U zavisnosti od broja članova i zahtevnosti u mogućnosti smo da Vam ponudimo višesobne apartmane (predsoblje, dnevni boravak, spavaće sobe, kupatilo...) u potpunosti opremnjene, uključujući TV, DVD plejer, internet...

Privatni smestaj - Apartmani imaju obezbeđen parking. Za one koji uživaju u turističkim obilascima okolina nudi bogatstvo raznolikih turističkih atrakcija. Za one koji uživaju u noćnom životu obezbeđen je bogat noćni život. Uživajte!

Turizam u Srbiji, najpopularnije:
- Zlatibor apartmani
- Zlatibor hoteli
- Kopaonik apartmani
- seotski turizam

Zlatibor apartmani izdavanje i apartmani Kopaonik mogu da se pohvale velikim brojem raznovrsnih apartmana koji su luksuzno opremnjeni i prilagođeni potrebama turista za mirmin i tihim odmorom. Cene smestaja na Zlatiboru i Kopaoniku kao i cene smeštaja ostalih atraktivnih lokacija za odmor koje imamo u našoj ponudi možete pogledati u cenovniku:

- Zlatibor smestaj cene - Zlatibor apartmani cene
- Kopaonik apartmani cene - ostalo...

Rezervacije
Mogućnost rezervisanja dužih i kraćih boravaka sa pogodnostima za grupe i porodice.

 

      

top